Ιδιωτική Ετικέτα

Ελάα Σαπωνοποιΐα | Ελληνικό Παραδοσιακό Πράσινο Σαπούνι Ελαιολάδου


Σχετικά με Εμάς


Η Π. ΕΛΑΑ Ι.Κ.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2013. Είμαστε βιομηχανική εταιρία παραγωγής μιας ευρείας γκάμας σαπουνιών, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των απαιτητικών καταναλωτών. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή σαπουνιών μπάρας, σε πληθώρα σχημάτων, αρωμάτων, χρώματος και μεγέθους, σύμφωνα πάντα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Επίσης στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνονται, τρίμα νιφάδας πράσινου σαπουνιού για πλύση στο χέρι ή στο πλυντήριο και Σπλέντιτ σκόνη ξυρίσματος σε φιαλίδιο.

Η επαγγελματική και σύγχρονη προσέγγιση για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε ένα πρότυπο σύστημα εφαρμογής, το οποίο επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητά του από πιστοποιήσεις.

Χάρη στις συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές, διατηρούμε υψηλή ποιότητα προϊόντων. Η εταιρεία μας προχώρησε σε σημαντικές συμφωνίες για την προώθηση των προϊόντων της στο εξωτερικό (Αυστραλία, Πολωνία, Καναδά, Κύπρο, Ταϊβάν) αλλά και στην εγχώρια αγορά σε αρκετές αλυσίδες καταστημάτων και σούπερ μάρκετ. Η εταιρία μας απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι και πάθος. Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία τους παρέχουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, όπου καθ' όλη τη διαδικασία δημιουργίας τους παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλές και πλήρη υποστήριξη.

Η διαδικασία εφαρμογής που αναπτύξαμε είναι μια πολύπλοκη λύση, η οποία περιλαμβάνει ανάλυση αγοράς, διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, καθώς και σχεδιασμό νέων εννοιών και τύπων σαπουνιού, που πληρούν αυστηρά καθορισμένες φυσικοχημικές και πρακτικές προδιαγραφές.

Συμβουλεύουμε τους πελάτες σε όλα τα στάδια ανάπτυξης προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων:

 • επιλογή κατάλληλων πρώτων υλών

 • επιλογή εκχυλισμάτων

 • επιλογή αρωμάτων

 • σχεδιασμός σχημάτων και μορφών σαπουνιών


Τα Δυνατά μας Σημεία


 • Πολυετής πείρα στην κατασκευή σαπουνιού για, αλυσίδες Σούπερ-Μάρκετ, προμηθευτές στην εγχώρια αγορά, εξαγωγές σε χώρες όπως: Αυστραλία, Πολωνία, Καναδά, Κύπρο, Ταϊβάν.

 • Μια ομάδα εργαζομένων με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία.

 • Μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές βιομηχανικές μονάδες στην Ελλάδα που εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα σαπουνιών και δυνατότητα συσκευασίας τους.

 • Υψηλής ποιότητας πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή των προϊόντων, πάντα με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΦ και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 • Προσεκτική επιλογή προμηθευτών

 • Γρήγορος ρυθμός υλοποίησης παραγγελιών

 • Ευελιξία παραγωγής

 • Γνώση της αγοράς και των τάσεων της

 • Πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το:

 • ISO 9001:2015

 • ISO 22716 (GMP)


Επιτυχίες


 • Η εταιρεία μας ήδη προχώρησε σε σημαντικές συμφωνίες για την προώθηση των προϊόντων της στο εξωτερικό (Αυστραλία, Πολωνία, Καναδά, Κύπρο, Ταϊβάν) αλλά και στην εγχώρια αγορά σε αρκετές αλυσίδες καταστημάτων και σούπερ μάρκετ.

 • Οι προμηθευτές μας είναι κορυφαίοι στη βιομηχανία καλλυντικών.

 • Τεχνολόγοι και υπάλληλοι των εργαστηρίων έρευνας και ανάπτυξης σχεδιάζουν δεκάδες συνταγές κάθε χρόνο. Επιτηρούν επίσης δεκάδες υλοποιήσεις, τόσο σε τυποποιημένα όσο και σε καινοτόμα προϊόντα.


Αποστολή


Η Π. ΕΛΑΑ Ι.Κ.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2013. Είμαστε βιομηχανική εταιρία παραγωγής μιας ευρείας γκάμας σαπουνιών, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Εργαζόμαστε με πάθος και μεράκι ώστε τα προϊόντα μας να βρίσκονται στην καθημερινότητα των συνανθρώπων μας, να τους κάνουν να αισθάνονται καλά, να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με προϊόντα αγνά και προσιτά για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. Στόχος μας, οι συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και εκσυγχρονισμό των υποδομών μας, τόσο στον τομέα της παραγωγής των προϊόντων όσο και σε τομείς που αφορούν στη συσκευασία, στην αποθήκευση και στη διάθεσή τους στην αγορά ώστε να απολαμβάνετε τα προϊόντα μας και ταυτόχρονα να είμαστε μια βιομηχανική εταιρία φιλική προς το περιβάλλον.


Πιστοποιητικά

Τα πιστοποιητικά που διαθέτουμε δεν αποτελούν μόνο εγγύηση για την ανάπτυξη της Π.ΕΛΑΑ ΙΚΕ , αλλά και βασική απαίτηση για εμάς ως προμηθευτή καλλυντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας για ένα σύγχρονο κανάλι διανομής. Χάρη στην εργασία με υψηλά πρότυπα επιβεβαιωμένα από πιστοποιητικά, μπορούμε να επιτύχουμε τους καθορισμένους στόχους και να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας.


Τα Σαπούνια μας


Η Π. ΕΛΑΑ Ι.Κ.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2013. Είμαστε βιομηχανική εταιρία παραγωγής μιας ευρείας γκάμας σαπουνιών, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή σαπουνιών μπάρας, σε πληθώρα σχημάτων, αρωμάτων, χρώματος και μεγέθους, σύμφωνα πάντα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας.

Ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε το ελαιόλαδο με άλλα πρόσθετα ιδιαιτέρως επωφελή για την επιδερμίδα μας. Όπως είναι το:

 • Bούτυρο Καριτέ

 • Εκχύλισμα Αλόης

 • Έλαιο Αργκάν

 • Βιταμίνη Ε

 • Πανθενόλη

 • Βούτυρο Κακάο

 • Εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια όλων των ειδών σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας


Ενδεικτικά Σχήματα Σαπουνιών

Συστατικά


Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή του σαπουνιού μας είναι Ελληνικό λάδι ελιάς.

Τα προϊόντα της Π. ΕΛΑΑ Ι.Κ.Ε. περιέχουν ελαιόλαδο, πλούσιο σε βιταμίνες Ε και Α, Παραδοσιακό Σαπούνι από λάδι ελιάς, 100% φυσικό προϊόν, περιέχει ελαιόλαδο, διαθέτει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Το ελαιόλαδο αναζωογονεί τέλεια το δέρμα και το καταπραΰνει. Χάρη στη περιεκτικότητά του σε πολύτιμα συστατικά - μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Είναι ένα φυσικό φίλτρο UV χάρη στις ιδιότητές του.

Το ελαιόλαδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα σαν «υγρός χρυσός» καθαρίζει απαλά το δέρμα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα, αφήνοντας ελεύθερους τους πόρους και προστατεύοντας τα κύτταρα της επιδερμίδας. Είναι ένα ιδανικό συστατικό για στερεό σαπούνι ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες ή επιρρεπής στην ακμή. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, προάγει την επούλωση των πληγών και καταπραΰνει τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας, της ακμής, της ψωρίασης και της πιτυρίδας. Επιπλέον, είναι μια πηγή αντιοξειδωτικών που καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο στις λεγόμενες βιταμίνες ομορφιάς Α, B, C, E και F, που διαπερνούν εύκολα το δέρμα, δίνοντάς του μια υγιή και λαμπερή εμφάνιση. Η λιπαντική του ποιότητα καθιστά το σαπούνι ελαιολάδου, ένα ιδανικό υποκατάστατο της κρέμας ξυρίσματος, καθώς επιτρέπει ένα πιο στενό και δροσιστικό ξύρισμα. Το στερεό σαπούνι ελαιολάδου, μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά, αποβάλλοντας απαλά τους περιβαλλοντικούς ρύπους καλύπτοντας τον άξονα της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά να φαίνονται λεία, λαμπερά και πιο υγιή. Το σαπούνι ελαιολάδου είναι κατάλληλο προς χρήση για μαλλιά, πρόσωπο, χέρια και σώμα. Επίσης η φυσική του σύνθεση το καθιστά κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν επηρεάζει το pH του δέρματος. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για ξηρό και ώριμο δέρμα. Απαλό, βιοδιασπώμενο, φιλικό προς το περιβάλλον.

Ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε το ελαιόλαδο με άλλα πρόσθετα ιδιαιτέρως επωφελή για την επιδερμίδα μας. Όπως είναι το:

 • Bούτυρο Καριτέ

 • Εκχύλισμα Αλόης

 • Έλαιο Αργκάν

 • Βιταμίνη Ε

 • Πανθενόλη

 • Βούτυρο Κακάο

 • Εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια όλων των ειδών σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας

Τα σαπούνια ελαιολάδου είναι 100% φυσικά και αποτελούν προϊόν υψηλής ποιότητας. Αυτό γιατί συνδυάζουν προδιαγραφές όπως ο ποιοτικός έλεγχος των πρώτων υλών καθώς επίσης ο ολοκληρωμένος έλεγχος του προϊόντος από την αρχή έως τη στιγμή που βγαίνει στην αγορά. Έτσι εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε το καλύτερο για την επιδερμίδα σας και κατ’ επέκταση τον οργανισμό σας. Η εταιρία μας είναι αδειοδοτημένη από τον ΕΟΦ, σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, ακολουθούμε τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Με συνεχής επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και εκσυγχρονισμό των υποδομών της τόσο στον τομέα της παραγωγής των προϊόντων όσο και σε τομείς που αφορούν στη συσκευασία, στην αποθήκευση και στη διάθεσή τους στην αγορά ώστε να είναι σε άψογη κατάσταση.

Χονδρική Πώληση ή Παραγωγή Φασόν;


Συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις στις δικές σας ανάγκες!