Ποιοι Είμαστε

Ελάα Σαπωνοποιΐα | Ελληνικό Παραδοσιακό Πράσινο Σαπούνι Ελαιολάδου


Ελάα ή Ελιά

Ένα ευλογημένο δέντρο, που δόθηκε από τη θεά Αθηνά στην πόλη της Αθήνας!

Μια πόλη γεμάτη γνώση, σοφία και πολλά ελαιόδενδρα μέχρι πρόσφατα...

Η ελιά που έδωσε με το κλαδάκι της στο ράμφος ενός περιστεριού, το μήνυμα στο Νώε, ότι τα νερά του κατακλυσμού αποσύρθηκαν!

Η ελιά που ο καρπός της δίνει την πιο υγιεινή και πλούσια τροφή στους ανθρώπους.

Στον ίσκιο της οποίας έκατσε ο Χριστός και την ευλόγησε!


Ελάα Σαπωνοποιΐα | Ελληνικό Παραδοσιακό Πράσινο Σαπούνι Ελαιολάδου

Ελάα Σαπωνοποιΐα | Ελληνικό Παραδοσιακό Πράσινο Σαπούνι Ελαιολάδου

Με το μέγιστο σεβασμό που απατείται, η Σαπωνοποιΐα Ελάα συνεχίζει την Ελληνική παράδοση στην παραγωγή αγνού Ελληνικού σαπουνιού. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2013 στην Βιομηχανική περιοχή στη Μάνδρα Αττικής σε χώρο 4000 τ.μ. με στεγασμένους χώρους 550 τ.μ. Απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι και πάθος για την συνέχιση της παράδοσης .

Η αυξημένη ζήτηση για φυσικά προϊόντα, χωρίς προσθήκη χημικών, αλλά και ταυτόχρονα η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των τεχνιτών μας, μας ώθησε παρά τις αντίξοες συνθήκες, στο να δημιουργήσουμε την ΕΛΑΑ προς τιμή αυτού του πολύτιμου δέντρου και του καρπού της.

Η εταιρεία μας ήδη προχώρησε σε σημαντικές συμφωνίες για την προώθηση των προϊόντων της στο εξωτερικό (Αυστραλία, Πολωνία, Καναδά, Κύπρο, Ταϊβάν) αλλά και στην εγχώρια αγορά σε αρκετές αλυσίδες καταστημάτων και σούπερ μάρκετ. Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή του σαπουνιού μας είναι Ελληνικό λάδι ελιάς.